Over hannah

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! De producten zijn ontwikkeld om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hierdoor de huid mogelijkheden biedt om te herstellen. Ook vertragen de producten het proces van huidveroudering. Voor iedere huid heeft hannah een oplossing!
Ieder mens en dus ook elke huid is uniek. In een eerste gesprek met de hannah huidcoach Kim Schoonveld worden eerst jouw wensen helder besproken. Kim bekijkt de huid vervolgens nauwkeurig en maakt een huidanalyse doormiddel van de hannah Skin Analyzer. Hierbij zal de conditie van jouw huid gemeten worden op vocht- en vetgehalte, en de pH-waarde (de zuurmantel van de huid).  Op basis van deze professionele huidanalyse, wordt een effectief behandelplan gemaakt.
Bij het behandelplan wordt gebruik gemaakt van het hannah 5 stappenplan. Voor deze stappen, REINIGEN, PEELEN, STIMULEREN, HERSTELLEN en het BESCHERMEN van de huid, zijn speciale producten ontworpen. Alle hannah producten hebben een uitgebalanceerde samenstelling. Er worden alleen hooggekwalificeerde natuurlijke ingrediënten gebruikt die een huideigen karakter hebben. Om je te helpen de bereikte resultaten te behouden en/of verder door te zetten wordt afgesloten met een persoonlijk advies over de wijze waarop je jouw huid thuis zelf kan verzorgen. Geniet, ontspan en kom tot rust terwijl ik aan het werk ga om jouw huid in topconditie te brengen!

Heb jij nog vragen over de hannah behandeling voor jouw huid? Neem dan contact met mij op.